Jak se dostat pod nos vašeho zákazníka?

Vaši zákazníci jsou zaplaveni reklamou. Od chvíle, kdy jedou do práce, když vidí billboardy, až po chvíle, kdy skončí se svým dnem a sledují reklamy v televizi. Jak tedy můžete oslovit své zákazníky, když se toho děje tolik?

Kolik reklamy?

Ve skutečnosti je to diskutované číslo, ale mnoho výzkumů se domnívá, že jsme se v 70. letech dostali na přibližně 500 reklam denně a dnes na více než 5 000 reklam za den. Firmy dnes musí zajistit nejen to, jak svůj marketing vypustí do světa, ale hlavně že je skutečně vidět! Potřebujeme zajistit, aby naše reklamní sdělení nejenom proniklo ven, ale také abychom používali reklamní médium, kterého si lidé všimnou a vezmou reklamní sdělení na vědomí po určitou dobu, která umožní, aby naše marketingové sdělení oslovilo požadované publikum.

Potištěné značkové papírové kelímky pravidelně používají firmy, které se účastní různých hojně navštěvovaných akcí a chtějí propagovat svou značku nebo produkt. Současně také vědí, že jejich sdělení a jejich značku budou držet jejich zákazníci v ruce 8–12 minut a z toho 5 minut přímo pod nosem, zatímco pijí kávu. Při takové příležitosti není možné, aby jejich marketing na papírovém kelímku chyběl.

Získání pozornosti

Jakmile dosáhnete první překážky, tedy aby si vás všimli, udržte pozornost svého zákazníka! Bez ohledu na počet reklam, kterým jsou lidé denně vystaveni, pokud je nevidí nebo si jich nikdo nevšiml, jednoduše nefungovaly. Co je lepšího než přímo pod nosem vašich zákazníků!

Jste připraveni dát svým potenciálním klientům užitečnou reklamu přímo pod nos? Jste připraveni použít nosič reklamního sdělení, tedy papírový kelímek, který upoutá vaše sdělení a vaši značku plnou pozorností po celých 8–12 minut, které váš zákazník stráví pitím kávy a přitom ji vystavuje spoustě dalších lidí, když se pohybují po akci kolem?

Kontaktujte nás ještě dnes, chcete-li více informací o tom, jak mohou papírové kelímky s vlastním reklamním potiskem pomoci k tomu, aby se vaše sdělení prosadilo v rámci vaší příští akce nebo marketingové kampaně.

Jak to funguje
  • Vyberte si typ a velikost kelímku
    Vyberte si typ a velikost kelímku
  • Pošlete nám poptávku na email
    Pošlete nám poptávku na email
  • Potisk, výsek a formování kelímků
    Potisk, výsek a formování kelímků
  • Kontrola kvality kelímků
    Kontrola kvality kelímků
  • Balení a expedice kelímků
    Balení a expedice kelímků